(+45) 61 71 45 15 info@clearing.dk

BWRT

BWRT er en ny og unik terapiform, som står for Brain Working Recursive Therapy. Den er skabt af den britiske terapeut Terence Watts, og er kendetegnende ved at den er ekstremt hurtigt virkende i forhold til andre terapiformer, fordi man arbejder direkte med Reptilhjernen (eller krybdyrhjernen). I denne del af hjernen ligger alle vores automatiske responser, positive som negative, og det er herfra der sendes besked videre til kroppen om at genererer følelser som fx angst. Med BWRT kan stort set alle uønskede adfærdsmønstre og psykiske lidelser afhjælpes. Har du et mønster hvor du tænker “jeg bliver ved med at… eller ”jeg vil hellere…”så er BWRT en god løsning. Den nedenstående liste viser hvilke områder der allerede er blevet behandlet succesfuldt med BWRT level 1:

* Angst
* Fobier
* Misofoni (angst for lyde)
* Modstand imod succes
* Frygt for fiasko
* Neglebidning
* Overspisning/drikning
* Overspringshandlingr
* Præstationsangst
* Selvværd/selvtillid
* Autoritetsangst
* Sexovergreb (traumet)
* Voldtægtsforsøg/fuldbyrdet voldtægt (traumet)
* Sorg
* OCD i mild grad
* PTSD i mild grad

Kort fortalt er BWRT en psykoterapeutisk terapiform, der ændrer erkendelsesprocesserne i hjernen, og dermed også de følelsesmæssige reaktioner, på disse tankemønstre. BWRT kan således fjerne de ubehagelige reaktioner på gamle minder eller traumer, så den følelsesmæssige reaktion i kroppen ikke længere forekommer. Andre terapiformer arbejder hovedsageligt med den bevidste del af hjernen, og kræver derfor meget mere arbejde af dig, med at have fokus på dine mønstre og bevidst prøve at ændre dem. Og i mange tilfælde viser dette sig umuligt fordi reptilhjernen allerede har startet den kropslige reaktion, og den bevidste hjerne kan ikke altid stoppe denne proces.

Fordi BWRT ændrer dine reaktioner direkte i reptilhjernen er det uønskede handlemønster væk efter behandlingen er afsluttet, og du er fri til at handle ud fra de ændrede rutiner i din reptilhjerne med det samme.

Der er mange fordele ved denne behandlingsform, udover at den kræver færre behandlinger, kræver den heller ikke at du fortæller om de ubehagelige oplevelser du har haft. Du skal kun være i dit ubehagelige minde i meget kort tid, før ændringen kan indtræde.

Jeg tilbyder både behandlingerne på min klinik, og som Skype eller Messenger session.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.