Healing

Healing er en blid metode til at finde og rette ubalancer, især mere sensitive mennesker og børn kan have ekstra glæde af denne metode. Der er mange forskellige måder at heale på som virker forskelligt. Jeg bruger intuitivt den type healing der er behov for, til at forløse gamle traumer, vise roden til et gammelt mønster eller fortælle videre hvad jeg læser i kroppens energifelt. Energien hjælper kroppen med at slippe traumer og tilføje den energi som kroppen mangler for selv at kunne rette en ubalance.

En healing vil altid starte med at jeg står ved dine fødder og forbinder mig med dig via mine hænder på dine fødder. Jeg får fra starten af vist hvordan balancen er hos dig, hvad der tynger dig og hvad din største udfordring er. Vi arbejder altid udfra det tema du kom med, men den generelle balance i din krop vil altid spille ind og skal justeres så du kan fungere optimalt. Jeg vil fortælle dig hvad jeg oplever der foregår i din krop uanset om det er et mentalt mønster eller en fysisk smerte.

Jeg kan i løbet af healingssessionen få beskeder fra dine guider, eller afdøde relationer som kommer for at hjælpe dig. Jeg kan også bruge hjælpemidler som krystaller, olier, Bachs blomstermedicin, homøopati eller dufte. Alle healingsformer er blide, og foregår oftest lige over kroppen og i visse tilfælde ved at jeg lægger mine hænder på kroppen. Jeg vil altid spørge dig om lov før jeg lægger mine hænder på dig 🙂