Sjæleclearing

At rense og integrere sjælsdele

Sjælsrejser og gamle liv er komplicerede og kan være svære at forholde sig til. I behandlinger hos mig dukker det kun op, når der virkelig er et behov for det, og vil ikke være tilfældet hos dig, der ikke tror du har levet før.  Oftest vil du have et behov for at rense og integrere et tidligere liv hvis du fx. mærker “et mønster”, overbevisninger eller frygt, som ikke logisk giver mening for dig, men som du egentlig altid har haft, selvom du ikke kan pege på hvornår det opstod eller hvorfor det opstod. Du kan mærke det som et mønster der ikke føles som dit eget, men som man altid har haft og ikke er klar over hvor stammer fra (her vil der enten være tale om et mønster nedarvet gennem DNA i slægten eller dit eget tidligere liv). Du kan også være angst for noget helt specifikt, såsom at blive kørt over, fordi der er i dinsjæl sidder en rest af hukommelse fra en traumatisk ulykke der omhandler netop det man er bange for (her vil det enten være dig der er blevet kørt over eller du har set nære blive kørt over).

En sjæleregression/sjæleclearing vil oftest være et led i en proces og ikke en session man booker uden videre, da der oftest er lag ovenpå fra dette liv, mønstre der er forstærket i dette liv, som måske skal afbalanceres først.

Når man først får forløst et gammelt traume er det som at få fjernet en stor byrde, og få adgang til sit eget fulde potentiale. Det er en utrolig givende proces oftest med store forandringer til følge.

Selve sessionen foregår ved at jeg guider dig tilbage så du kan se og opleve det liv, og forstå blokeringen og derefter blidt fjerne den og inkorporere den manglende sjæledel i dig selv. Jeg kombinerer efter behov med clearinger i de Arkasiske arkiver, og fjerner både gamle bindinger samt karma som du ikke har sluppet men som nu er uretmæssigt tilbage.